Spännande att testa thaimassage i Alingsås

Spännande att testa thaimassage i Alingsås

Hejsan hoppsan i vårsolen

Idag är jag så taggad för jag ska testa thaimassage i Alingsås idag efter jobbet. Det är en vän till en vän som erbjuder det så det var så som jag blev tipsad om att testa thaimassage. Jag testar ju gärna olika massagebehandlingar och liknande så det ska bli väldigt spännande. Eftersom Alingsås är ganska litet med så känns det ju dessutom bra att kunna stötta en lokal verksamhet. Hoppas i har en bra och givande dag?

Här på jobbet har det varit en ganska lugn dag eller i alla fall hanterbar. Det är skönt med tanke på att vi haft en väldigt stressig period ett tag så då är det skönt när det kommer ett par dagar med lite lugnare tempo så man hinner hämta andan. Tänk då att också gå på en välgörande thaimassage så kommer ju jag att vara som en ny människa sen. Med tanke på att det bara är en dag kvar till helg också och jag planerat tid för vila och återhämtning så kommer jag definitivt ha ny energi på måndag i nästa vecka.

?Det är viktigt att ta hand om sig och ta tillvara på chanser att fylla på sig själv med goda energier. Jag har sett och känt själv vad som händer när man inte ger sig själv tillräckligt med återhämtning, det slutar aldrig bra. Sen vad som fungerar som återhämtning för just dig är ju något man får utforska. För mig är några exempel att läsa, kolla på film, pyssla och träna. Någon annan kanske hittar lugnet med meditation eller att skriva. Det ska bli roligt att se vad thaimassage har för effekt på mig. Vissa kan nog känna ny energi direkt medan andra först blir trötta innan den nya energin dyker upp. Vi får se helt enkelt. Ha nu en fortsatt bra dag!


Kommentarer är stängda.