Spännande att testa plasma pen

Spännande att testa plasma pen

Hej på er alla fina följare

Den här veckan ska jag testa plasma pen hos en salong nära där jag bor. Det är en metod som stramar upp trött hud och reducerar fina linjer men utan kirurgiska ingrepp. Det var en vän till mig som hade testat plasma pen och rekommenderade mig att testa när jag pratade om att jag ville göra någon ansiktsbehandling. Jag känner att huden känns så trött och tråkig dels efter vinterns mörker men också efter alldeles för mycket stress det sista. Så nu ska jag alltså testa plasma pen, det ska bli spännande.

Idag har varit en produktiv dag på jobbet och jag är tacksam att jag har ett jobb att gå till, men vi är inne i en stressig och tung period vilket gör att man mest går runt och känner sig trött och sliten. Jag försöker ta hand om mig så gott det går, ta promenader i friska luften, äta bra och dricka mycket vatten. Jag går och lägger mig tidigt om kvällarna, läser må bra-böcker och kollar på mysiga och roliga filmer som man skrattar mycket åt. Sådant tycker jag är ganska enkla och bra knep för att fylla på med goda energier eller ladda om efter en jobbig arbetsdag.

?Hur brukar ni göra för att ladda på med ny energi? Ibland är det ju också mysigt och givande att bara ringa och prata med en god vän men vissa dagar är jag ärligt så trött att jag knappt orkar prata ens och det blir ju inte så givande samtal då! Jag vet att det är en period just nu som det är så här och sen kommer det lugna ner sig lite. Då brukar jag inte vara riktigt så trött som tur är. Men det känns härligt att ha de här behandlingen med plasma pen att se fram emot. Må så gott nu och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.