Jag älskar mitt jobb som frisör i Åre

Jag älskar mitt jobb som frisör i Åre

Hej på er i det finns vårvädret!

Att jobba som frisör här i Åre är det bästa jag vet, alltså jag älskar verkligen mitt jobb. Eftre att jag hade utbildat mig till frisör så åkte jag till Åre för att göra något annat ett litet tag och jobbade säsong där, men under tiden så började jag sakna att jobba som frisör och när jag själv bokade tid hos en salong där så var det som att det var ödet.

Den frisören blev snabbt en av mina bästa vänner och när vi pratade på mitt första besök där så berättade jag att jag själv utbildat mig till frisör. Jag trodde att det var bra att bryta av med något annat och prova säsongslivet och det är jag glad att jag gjorde men samtidigt så insåg jag också snabbt att det är frisör jag verkligen vill jobba med. Det fanns inte ett så stort behov att göra annat som jag trodde. Till saken hör att när jag kom till Åre så kände jag mig väldigt hemma och trivdes så himla bra där, så snart blev det att jag och min nya vän på frisörsalongen började smida framtidsplaner.

?När mitt säsongsjobb var slut så åkte jag hem ett kort tag till Östersund och egentligen mest för att packa ihop mina grejer och flytta till Åre. Nästa steg var att hitta en lokal och sedan starta egen salong ihop med min vän som vi nu driver tillsammans. Jag får jobba som frisör vilket jag älskar, jag får jobba med en av mina bästa vänner och vi har så roligt. Jag får dessutom jobba och bo på en plats som jag älskar. Livet är riktigt härligt och det är så spännande hur saker i livet liksom leder till något nytt. När man följer sitt hjärta och vågar satsa på det man tycker om och som gör en glad så blir det bra!


Kommentarer är stängda.